Tarjáni Képek

Salgótarján, Nógrád megye ízelítő, a többi http://tarjanikepek.hu

kismoszkva

Nincs megjeleníthető elem

A sportot csak szeletben szeretem, DE...

2010.11.13. 22:03 :: galagonya

...ma mégis elmenetem a sportcsarnokba egy NB 1/A kosárlabda  meccsre, ahol az SKSE (ez a K már nem kohász, hanem kosárlabda)  a Szolnoki Olaj KK csapatát fogadta. Az apropója többek közt az volt, hogy a régi/új városi közgyűlés első intézkedései közt megvonta az élvonalbeli csapat támogatását. -Pontosítok, nem vonta meg csak olyan feltételekhez kötötte ami teljesíthetetlen. (A határozat ugyanis azt mondja, hogy a következő havi juttatás úgy fizethető ki, ha figyelembe veszik az U20-as és a felnőtt csapatok előző havi mérkőzéseinek számát, illetve az ehhez képest kiszámított arányszámot a győztes találkozók ismeretében. Magyarul akkor kaphatjuk meg a már korábban megszavazott és most visszavett teljes összeget, ha mind az U20-as, mind a felnőtt csapat összes mérkőzését megnyeri, azaz mindkét gárda bajnok lesz.)-

Érdekelt, hogy mekkora az érdeklődés egy hazai mérkőzésen a csapat iránt. Igen röviden: NAGY! A lelátón fiatalt, öreget, gyereket, anyukákat, apukákat lehetett látni. Majdnem teltházas mérkőzés volt.

Még egy-két benyomásomat megosztanám:

- a két csapat szurkolói nem anyázták egymást, nem volt semmi olyan, amit egy foci meccseken tapasztalhat az ember.  Nem volt botrány!! Sőt a szolnokiak két lepedővel is kedveskedtek a hazaiaknak -tudva azok sanyarú helyzetéről-.  Az elsőn: SKSE igen /nem, mint egy szavazólapon, és az X természetesen az igen mellett. A mérkőzés végén: "Jövőre veletek ugyan itt" Kis közjátékot csak egy -a pályára berepülő- szolnoki fáklya okozott, aminek a füstje beindította a tűzjelzőt, amit elég nehezen tudtak kikapcsolni a rendezők:)

- a szünetben gyerekek szaladtak be a pályára, és dobálták a kosarakat egymás után. Talán mire két méteresre nőnek nem felejtik el, hogy mi volt a szórakozásuk nyolc - tíz évesen, még akár kosaras is lehet belőlük.

- felfigyeltem, hogy TV felvétel is készült. Mint kiderült a BÁTONY TV közvetíti a salgótarjáni kosárcsapat hazai mérkőzéseit. A BÁTONY TV!!!!

-három ellenzéki képviselőt is láttam a szurkolók közt ( ez  nem azt jelenti, hogy a kormánypártiak nem voltak ott, lehet, hogy csak én nem láttam őket /más se/), lehet, hogy egy az egyik probléma???

Nem értek a kosárlabdához, a sportot csak szeletben szeretem. DE  a város vezetése részéről BŰN nem megfelelően támogatni a város egyetlen élvonalbeli csapatát.  BŰN, mert ebben a városban nincs olyan rendezvény ami több mint ezer főt megmozgatna ( aki ráadásul fizet is érte), egy olyan rendezvény ami a város lakóit  kicsit újra összehozná.

Most kellene összefogni a testületben, a város vállalkozóinak, hogy ne csak a sportcsarnok falán, hanem benn a csarnokban is meg maradjon a kosárlabda!!

Mielőtt valakik kiütnék a csapatot.

//Akit érdekelnek a részletek az a SKSE honlapján nyomon követheti a történéseket//

Ja mellékesen: természetesen? megint kikapott a csapat!! És mellékesen nem volt nálam fényképezőgép :)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása