Tarjáni Képek

Salgótarján, Nógrád megye ízelítő, a többi http://tarjanikepek.hu

kismoszkva

Nincs megjeleníthető elem

Karácsonyi felajánlás Salgótarjánban

2009.12.20. 13:24 :: galagonya

Salgótarjánban is havazik. Ezért szeretnék felajánlani egy-egy hólapátot:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Bodnár Benedek Ügyvezető igazgató úrnak a Salgótarjáni Városgazdálkodási és Üzemeltetési Kft. vezetőjének, mert felkészültek a télre.

- Székyné dr. Sztrémi Melindának Salgótarjám MJV polgármesterasszonyának, ha esetleg nem tudna  Somoskőújfalusi lakásáról bejönni a városba.

 

// Ma délelőtt a nyomát se lehetett látni a városban, hogy takarítanák a főutakat, a kisebb utcákról már nem is beszélve. A VGÜ-nél senki nem veszi fel a telefont 06-32/440-366,  nincs hó ügyelet???!!! Az előrejelzés alapján jövő héten is többet lesz mínuszba a hőmérő, mint pluszba!  //

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://tarjanikepek.blog.hu/api/trackback/id/tr801610831

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hol volt a VGÜ? 2009.12.21. 07:32:09

Csatlakozva galagonyához, az ő elmondására támaszkodva ostorozzuk kicsit a VGÜ-t így a tél kapcsán, itt van galagonya posztja:   " Salgótarjánban is havazik. Ezért szeretnék felajánlani egy-egy hólapátot:         ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása