Tarjáni Képek

Salgótarján, Nógrád megye ízelítő, a többi http://tarjanikepek.hu

kismoszkva

Nincs megjeleníthető elem

Nógrádon kívül - hal, birka, ţuică

2009.10.26. 17:07 :: galagonya

A hal - süllő /azért nem fogas, mert nem balatoni :)/

Szépen sorban

Körbetáncolva

A birka - az csak birka.

Először főzik...

utána füstölik...

nagyon kenegetik..

parázson sütögetik...

kézzel...

késsel eszegetik.

Ţuică - az-az cujka főzés. Itthon a finánc ha ezt meglátná...:)

A cujkát az különbözteti meg a pálinkától, hogy csak egyszer főzik le a cefrét, és így csak 30-40 fokos az alkoholtartalma.

" Na ilyet nálatok nem látni!"

Szilvacefre

Csiriz a szigeteléshez

Tűz

És már folyik is( 2-3 óra múlva)

Szilvalekvár

/Különösen kellemes ital a forralt cujka:  égetett cukorra öntik a cujkát, összemelegítik és borssal ízesítik/

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása