Tarjáni Képek

Salgótarján, Nógrád megye ízelítő, a többi http://tarjanikepek.hu

kismoszkva

Nincs megjeleníthető elem

Buszra ülnék...

2006.03.10. 10:30 :: galagonya

Valamikor , valahol szóvá tettem, hogy nem tartom megfelelőnek a városban a helyijárati buszokon(ról) az utastájékoztatást. / Akkor a Nógrád Volán kicsit nehezményezte is :) / Ez a Főtéri tábla is jól mutatja, hogy nincs változás. Egy turista, főleg ha külföldi nem fog eligazodni ezen a menetrenden, amelyen a végállomásról történő indulás van feltüntetve, de az már nem, hogy mikor ér a busz ebbe a megállóba. / Hogy honnan-hova és mikor jönnek mennek a buszok az  egy idegennek értelmezhetetlen/


/de lehet, hogy egy tarjáninak is:) /  Most jön, vagy már elment ???

A helyijárati  központban se sokkal jobb a helyzet


A tarjániak többsége nincs megelégedve a helyi tömegközlekedéssel - mindenkinek nem is lehet megfelelni - de egy kis odafigyeléssel már lehetne kedvezőbb képet kialakítani. Pl. normális menetrendi tájékoztató a megállókban, normális járatszámok a buszokon /olyat, hogy egy megállót bemondtak volna a buszsofőrök én még nem hallottam /.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása