Tarjáni Képek

Salgótarján, Nógrád megye ízelítő, a többi http://tarjanikepek.hu

kismoszkva

Nincs megjeleníthető elem

Nógrádmegyer

2005.07.20. 20:28 :: galagonya

Győzikénk szülőfaluja, ahol a polgármesterséggel kacérkodik városunk, megyénk hirhedt-híres mega/liba/giga-sztárja. Győzikéről sok mindent el lehet mondani, azt az egyet viszont nem, hogy ne vállalaná fel a szülőföldjét ahonnan jött, ahová a gyökerei kötik. /Találni, olyan "hírességet" aki még azt is letagadja, hogy valami köze lenne a városhoz/A nógrádmegyeri templom, éppen felújítás alattva, cserélik a tetőt, frissítik a vakolatot.

A templom előtt az unijós csatlakozásra csináltak egy zászló parkot...

amit talán nem elég csak megcsinálni, kipipálni, hogy ez is megvolt...

hanem később is meg kellene adni a tiszteletet a különböző országok lobogóinak, hogy ha szétfútta a szél, fakóra szívta a nap kicserélik őket.

A kultúr homlokzata

Itt a padok pihennek, nem kell nyügniük a terhünk alatt

Körzeti könyvtár

Győzikénk által sokat emlegetett Magyargéc-Kisgéc egy apró falvacska, kis falunak, csak kis hősi emléktábla jut a kis templom falán.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása