Tarjáni Képek

Salgótarján, Nógrád megye ízelítő, a többi http://tarjanikepek.hu

kismoszkva

Nincs megjeleníthető elem

Dolinka

2005.04.18. 11:21 :: galagonya

Ha már tegnap emlegettem, akkor ma megnéztem mi történik a Dolinkában. Hát igaz, elkezdődött a "rehabilitáció", ami magyarul kb. annyit tesz, hogy mindent lerombolni, kivágni, tönkretenni, mert az újjáépítés szerintem váratni fog magára a szokásos magyar átok, a pénzhiány miatt.

A Madárház hűlt helye

Kb. egy éve még ennyire volt lerombolva...

...ma ennyire.

Valamikor réges-régen , ha a család hétvégén nem ment ki időben, akkor már nem jutott nekik szalonnasütő hely. Az acélgyáriak törzshelye volt a Dolinka. Volt itt majális, gyereknap, fúvószene, brigádbuli.

Ez volt az egyik legjobb szalonnasütő hely -a kis pavilon- mert itt fedett helyen volt az ember. Fenn a kép jobb felső negyedében a fekete pont az egykori medvebarlang.( Bizony itt valamikor medve is volt !)

Volt egyszer egy Dolinka. Béke poraira!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása